Politică de confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Site-ul www.webmart.ro este deținut de Bombastic Driver SRL, cod fiscal 45413716 , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/22720/29/12/2021, cu sediul în București, sector 5, strada Toporași 1-7, care este un operator de date al datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Am adoptat această Politică de confidențialitate, care determină modul în care prelucrăm informațiile colectate de www.webmart.ro, care oferă și motivele pentru care trebuie să colectăm anumite date cu caracter personal despre dumneavoastră. Prin urmare, trebuie să citiți această Politică de confidențialitate înainte de a utiliza site-ul www.webmart.ro.

Avem grijă de datele dumneavoastră cu caracter personal și ne angajăm să le garantăm confidențialitatea și securitatea.

Informații personale pe care le colectăm:
Când vizitați www.webmart.ro, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele dintre cookie-urile instalate pe dispozitivul dvs. În plus, pe măsură ce navigați pe Site, colectăm informații despre paginile web individuale sau despre produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termenii de căutare v-au îndrumat către Site și cum interacționați cu Site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca „Informații despre dispozitiv”. Mai mult, este posibil să colectăm datele personale pe care ni le furnizați (inclusiv, dar fără a se limita la Nume, Prenume, Adresă, informații de plată etc.) în timpul înregistrării pentru a putea îndeplini acordul.

De ce procesăm datele dumneavoastră?
Prioritatea noastră principală este securitatea datelor clienților și, ca atare, putem procesa doar date minime ale utilizatorilor, doar atât cât este absolut necesar pentru întreținerea site-ului web. Informațiile colectate automat sunt folosite doar pentru a identifica potențiale cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea site-ului. Aceste informații statistice nu sunt altfel agregate în așa fel încât să identifice un anumit utilizator al sistemului.

Puteți vizita site-ul web fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluie vreo informație, prin care cineva ar putea să vă identifice ca o persoană specifică, identificabilă. Dacă, totuși, doriți să utilizați unele dintre funcțiile site-ului web sau doriți să primiți buletinul nostru informativ sau să furnizați alte detalii prin completarea unui formular, ne puteți furniza date personale, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, prenumele, numele, orașul de reședință, organizație, număr de telefon. Puteți alege să nu ne furnizați datele dumneavoastră personale, dar este posibil să nu puteți profita de unele dintre funcțiile site-ului web. De exemplu, nu veți putea primi buletinul nostru informativ sau să ne contactați direct de pe site. Utilizatorii care nu sunt siguri despre ce informații sunt obligatorii sunt bineveniți să ne contacteze prin office@webmart.ro.

Drepturile dvs:
Dacă sunteți rezident european, aveți următoarele drepturi legate de datele dumneavoastră cu caracter personal:
  • Dreptul de a fi informat.
  • Dreptul de acces.â
  • Dreptul la rectificare.
  • Dreptul la ștergere.
  • Dreptul de a restricționa prelucrarea.
  • Dreptul la portabilitatea datelor.
  • Dreptul de a obiecta.
  • Drepturi în legătură cu luarea automată a deciziilor și crearea de profiluri.
Dacă doriți să vă exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact de mai jos.

În plus, dacă sunteți rezident european, observăm că prelucrăm informațiile dvs. pentru a îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, dacă faceți o comandă prin intermediul Site-ului) sau, în alt mod, pentru a ne urmări interesele comerciale legitime enumerate. de mai sus. În plus, vă rugăm să rețineți că informațiile dvs. pot fi transferate în afara Europei, inclusiv în Canada și Statele Unite.

Link-uri către alte site-uri web:
Site-ul nostru web poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru astfel de site-uri web sau pentru practicile de confidențialitate ale terților. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți site-ul nostru web și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

Securitatea informațiilor:
Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele computerelor într-un mediu controlat, securizat, protejat împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Păstrăm garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile pentru a ne proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării și dezvăluirii datelor cu caracter personal sub controlul și custodia sa. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin internet sau rețea fără fir.

Dezvăluirea juridică:
Vom dezvălui orice informații pe care le colectăm, le folosim sau le primim dacă este necesar sau permis de lege, cum ar fi pentru a ne conforma cu o citație sau un proces legal similar și atunci când credem cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a vă proteja siguranța sau siguranța altora, investighează frauda sau răspunde unei cereri guvernamentale.

Informatii de contact:
Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Politică sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă legată de drepturile individuale și de informațiile dumneavoastră personale, puteți trimite un e-mail la office@webmart.ro.

© WebMart ~ Soluții web design, e-commerce, SEO, marketing și branding.

Bombastic Driver SRL

CIF: RO45413716

Reg. com.: J40/22720/29/12/202

Adresa: strada Toporași 1-7, sector 5, București