Consultanță web

CONSULTANȚĂ WEB

Ce este un serviciu de consultanță web?

Serviciile de consultanță web reprezintă procesul de planificare, implementare și asigurare a faptului că rata de succes a aplicației sau a site-ului dvs. web rămâne peste nivelul normal.

Acest lucru se aplică atât produselor noi, cât și celor existente și include urmărirea, gestionarea și coordonarea sarcinilor legate de:

 • Tehnologie: Odată ce au o idee de afaceri, companiile înțeleg ce tehnologie sau platformă este cea mai potrivită pentru proiectul lor unic.
 • Strategia de afaceri: obțineți răspunsuri la întrebările dvs. cheie și vă faceți o idee despre grupul țintă, concurența și caracteristicile necesare ale produsului.
 • Design: Primiți o analiză a stării actuale a designului site-ului sau al aplicației și primiți recomandări pentru îmbunătățirea UX, a interfeței cu utilizatorul și a altor elemente conexe care contribuie la utilizarea și atractivitatea produsului lor.
 • Dezvoltare: veți primi un sfat competent cu privire la aspectele tehnice și funcționalitatea produsului dvs., de exemplu, asigurarea unei codări curate, securitate adecvată, încărcare rapidă a paginii etc.
 • Marketing: Acești experți ajută mărcile să-și îmbunătățească campaniile de marketing și să-și promoveze în mod eficient mărcile pe mai multe canale.

Serviciile de consultanță web permit companiilor să găsească oportunități de îmbunătățire, să ia deciziile corecte și să lanseze proiecte de succes care le vor propulsa pe piață.

consultanta web
Cum vă pot ajuta serviciile de consultanță web?
Sarcina consultanților web este să se asigure că afacerea dvs. obține cele mai bune rezultate posibile și creează o imagine puternică online.
Lucrează îndeaproape cu echipa dvs., împărtășesc cunoștințe și se asigură că orice problemă poate fi prevăzută și rezolvată într-un stadiu incipient, identificând oportunități care oferă o prezență digitală lider pe piață.
Consultanții vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să vă ofere consiliere în multe domenii, cum ar fi optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), arhitectura informațiilor, creșterea gradului de cunoaștere a mărcii, managementul mărcii, planificarea conținutului, identificarea lacunelor în managementul mărcii dvs. și furnizarea de strategii de marketing bazate pe date.
Experiența dumneavoastră poate depăși strategiile pentru proiectarea și dezvoltarea eficientă a aplicațiilor. De asemenea, suntem experți în cercetare, marketing și analiză.
Lucrând cu o firmă de consultanță, obiectivele dvs. de afaceri devin realitate, vă îmbunătățiți și creșteți afacerea în mod sănătos și economisiți timp și bani.
Ce tipuri de servicii de consultanță web există?

Consultanții pot avea cunoștințele potrivite în orice domeniu, de la dezvoltare până la SEO, sau se pot specializa într-o anumită zonă.

Consultanții web sunt experți care, fără experiență tehnică internă, lucrează alături de proprietarii de afaceri. Cel mai căutat specialist în consultanță web oferă servicii de dezvoltare și consultanță pentru dezvoltarea de software personalizat, servicii de consultanță în design și marketing digital.

 

Consultanții de dezvoltare web  sunt o echipă de experți care vă vor ajuta pe parcursul proiectului dumneavoastră de dezvoltare. Un consultant de dezvoltare acționează ca parte a echipei dumneavoastră de proiect și lucrează pentru atingerea obiectivelor companiei dumneavoastră. Rolul specialistului în dezvoltare este de a selecta tehnologia care se potrivește cel mai bine afacerii dvs., de a defini arhitectura site-ului web și de a controla calitatea proceselor de dezvoltare, testare, lansare și scalare. Acești specialiști au abilități tehnice solide, abilități de rezolvare a problemelor și de comunicare, iar scopul lor este de a conduce și ghida echipa internă prin procesul de dezvoltare web și de a asigura o productivitate ridicată a acestuia.

Consultanții în design web  sunt specialiști în îmbunătățirea călătoriei și experienței vizitatorilor site-ului, menținând în același timp consecvența brandului. Procesul de consultanță în design are o abordare creativă și tehnică și vizează un design consistent. Designerii lucrează de obicei pentru companii pe termen scurt și au ore flexibile, deoarece finalizează doar proiecte individuale.

Un consultant de marketing digital  este angajat pentru a revizui starea actuală a prezenței dvs.online. Pe baza informațiilor și preferințelor și a comportamentului actual al clienților dvs., aceștia creează strategii de marketing, coordonează planuri de proiect, colectează date și generează rapoarte analitice. În plus, își vor împărtăși cunoștințele și ideile cu dvs.

Ei lucrează cu clienții lor pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii și pentru a crește vizibilitatea site-ului web, a atrage noi clienți potențiali și vizitatori ai site-ului web, pentru a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și pentru a crește rentabilitatea investiției și veniturile din afaceri.

De ce să angajați servicii profesionale de consultanță web?
 • O mai bună înțelegere a industriei: o prezență online puternică este esențială pentru afacerea dvs. Site-ul dvs. este foarte important pentru a vă crește capitalul de brand. Cu toate acestea, înțelegerea industriei este la fel de importantă / ca și elaborarea de strategii pentru site-ul dvs. Acest lucru vă va ajuta să aveți un site web receptiv care poate crește numărul de conversii. Angajarea unui consultant web profesionist vă poate ajuta să proiectați cel mai bun site web care să vă îndeplinească și obiectivele.
 • Dezvoltați modele mai bune: aveți nevoie de un site web elegant, care să păstreze vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp. De asemenea, vă va ajuta să câștigați puncte pentru SEO. Un consultant web profesionist se poate baza pe experiența anterioară și vă poate oferi mai multe modele bazate pe fluxul de lucru pentru site-ul dvs. Acest design va acoperi, de asemenea, cele mai recente bune practici de proiectare a site-urilor web.
 • Design web receptiv și de încredere: majoritatea publicului țintă va încerca să vă acceseze site-ul web prin intermediul smartphone-urilor lor. Prin urmare, site-ul dvs. ar trebui să fie receptiv și să se asigure că vizitatorii au o experiență fără probleme pe toate dispozitivele. Un consultant web profesionist se poate asigura că un site web este receptiv și se poate ocupa de toate publicurile de pe orice dispozitiv.
 • Lucrați cu o echipă cu experiență: atunci când folosiți serviciile unui profesionist în design web, aceșta poate înțelege cu ușurință obiectivele dvs. de afaceri și poate sugera un flux de lucru potrivit pentru site-ul dvs. Mai mult, el se pot baza pe experiența anterioară și poate veni cu un design potrivit pentru afacerea dvs.

 

Indiferent de stadiul în care vă aflați cu site-ul dvs. web, vom aduce 2 decenii de experiență pe site și vom juca rolul de consultant pentru site-ul web.

Clienții noștri ne văd ca pe o extensie a echipei lor, completând expertiza acolo unde este necesar, astfel încât site-urile lor web să ruleze pe toți cilindrii, tot timpul.

Vă putem învăța echipa să profite la maximum pentru compania dumneavoastră. Putem stabili o strategie. Putem chiar să proiectăm, să oferim asistență pentru dezvoltare și să vă ajutăm compania să fie găsită în motoarele de căutare.

PACHETE CONSULTANȚĂ WEB

 • Raport inițial
 • 1 ședintă de 1 oră de consultanță web
 • Plan de acțiune
 • Analiză web design
 • Analiza identitate vizuală
 • Analiză strategie de marketing digital și promovare
 • Raport final cu recomandări viitoare
 • Raport inițial
 • 10 ședințe a câte 1 oră de consultanță web
 • Plan de acțiune
 • Analiză web design
 • Analiza identitate vizuală
 • Analiză strategie de marketing digital și promovare
 • Raport final cu recomandări viitoare

© WebMart ~ Soluții web design, e-commerce, SEO, marketing și branding.

Bombastic Driver SRL

CIF: RO45413716

Reg. com.: J40/22720/29/12/202

Adresa: strada Toporași 1-7, sector 5, București